|
|
Lån  


 
Annonce:


Spilleautomatens historie
Den første enarmede tyveknægt blev opfundet af Charles Fey i 1887 i San Francisco. Der var allerede opfundet simple pokermaskiner der tillod en spiller at vinde en cigar eller en drink når der kom en vindende kombination.

Hvad der adskilte Feys Automater fra andre var, at hans udbetalte gevinsten i mønter. Hans enarmede tyveknægt havde tre hjul og hver hjul havde ti symboler trykt på. Symbolerne var hestesko, spar, ruder, hjerter og klokker. Kombinationen med tre klokker ville udløse "jackpot" og dermed den største præmie. Automaten var epokegørende da man ved at indkaste en mønt og dernæst trække i et håndtag, kunne få hjulene til at spinne.
Denne automat vil senere blive kendt som en "Bell automat".

I 1887 rapporter San Franscisco Chronicle at en gruppe af salon og resturantejere havde været samlet for at se Fey demonstrere sin nye automat. Ejerne var synligt imponerede og alle de tilstedeværende forudsagde at automaten ville blive en succes.

Feys design med tre roterende hjul blev standard for fremtidige spilleautomater. Desværre for Fey var der ikke patentlove på det tidspunkt og han kunne derfor ikke beskytte sin opfindelse. Grundet dette kunne Fey ikke sælge sine automater men satte dem i stedet op på barer, salons restaurationer etc. og indsamlede 50% leje af alle indtægter.

Jackpotten var begrænset på de tidlige spilleautomater. Da maskinen som bekendt kørte med tre hjul med hver ti symboler på hvert hjul var der 1000 kombinationer der kunne rammes. Den samlede udbetaling for alle forskellige vindende kombinationer var 750 mønter. Dette gav "House" 25 % fortjeneste.

I 1907 blev Fey kontaktet af Herbert Mills der ejede Mills Novelty, og i 1910 introducerede man "Operatør Bell" automaten der havde tre hjul med 20 symboler på hvert hjul. Maskinen havde også en svanehals som møntindkast og symbolerne på maskinen blev erstattet med frugt symboler og klokkerne som jackpot. Mills virksomheden producerede over 30.000 af disse automater.
Populariteten af spilleautomater spredtes hurtigt over hele USA selv om gambling var ulovlig i mange stater.Online Spilleautomat

Kategorier på sider:

Kasino Spillekonsoller Spilleautomater Gode rd nr du spiller p spilleautomater PC og konsolspil Gratis spilleautomater Sdan spille man Fordele ved spilleautomater p nettet Hvorfor spille p spilleautomater1111 Typer af online spilleautomater Spilleautomatens historie


 Du er her: Spilleautomater - Netannoncer Spilleautomater - Online Spilleautomat